Kontakta oss

Vi är ett företag som tror på att vara tillgängliga för våra kunder, och är det något som ligger till grund för vår utveckling så är det just våra kunder. Vår ägare har varit till stor hjälp när det kommit till att lära oss hur viktigt det är att tänka ur kunders perspektiv och försöka sätta oss in i deras situation, och det är mycket tack vare det här tänket som vi har kunnat utveckla vår produkt ännu mer till att vara en idealisk madrass för alla typer av människor.

Kunden har alltid rätt och det kan inte vara mer sant än i möbelbranschen, framför allt när det kommer till sängar. En säng är nämligen något väldigt personligt och det måste kännas helt rätt för att det ska vara funktionellt för personen i fråga, vilket innebär att vi inte kan ha några förutfattade meningar om vad en person efterfrågar.

Därför är minnesskummet en så idealisk produkt för den behöver inte anpassas innan produktionen, den anpassas efter. Därmed kommer kunden alltid få rätt och när du tar kontakt med oss så kan du räkna med ett gott bemötande och en välvillig inställning då vi redan vet att du kommer att bli nöjd med OpEnergis madrass, gjord på vårt egna recept av minneskum!

Telefontiderna vi har är:
Måndag till fredag: 08:00-16:00
Lördag och söndag: 10:00-16:00
Telefonnummer: 063 – 14 14 144

Skulle du vilja kontakta oss utöver dessa tider går det alldeles utmärkt att skicka e-post på info@openergi.se.

Besöksadress:
OpEnergi
Voltvägen 38
831 48 Östersund