Ta in romantiken och släng ut vardagen

Vi har varit ute på lite jakt efter inspiration för att kunna ge er bra råd och rolig läsning här på vår blogg. Vi arbetar med sängen och har naturligt sett därför fokus på kvalitetet och funktionalitet mer än det estetiska. Men vi måste också försöka se det ur kundens perspektiv, och där måste det vi säljer självklart fungera ihop med det estetiska sinnet också.

Romantiken är tillbaka
Något vi verkligen har märkt är att romantiken är tillbaka i stil. Vi vill ha in det romantiska i sovrummet för att stänga vardagen ute. Vi såg exempelvis att trademax hade ett fantastiskt utbud på just vackra och romantiska sängramar som går alldeles utmärkt ihop med våra modeller. Det är ett företag vi alltid upplevt som seriösa och vi kan ge de våra allra bästa rekommendationer.

Det finns dessutom många som gör sina egna sängramar idag, med hjälp av gamla ladugårdsdörrar, spillplank, lastpallar och annat. Det är roligt att se att man har återfunnit kärleken till att ”göra det själv”. Facebook svämmar över med grupper som delar länkar, bilder, tips och idéer på hur man kan återbruka på bästa sätt. Det ligger väldigt bra i tiden eftersom klimatfrågan är aktuell på agendan för politikerna. De borde fundera mer på hur de kan nyttja detta i sina programfrågor faktiskt. Det hade jag gjort om jag vore politiker i alla fall.

För att vinna väljare måste man lära sig att appellera till deras känslor och deras förnuft. Det fungerar lite likadana inom detaljhandeln också, om man pratar om kundrelationer och lojalitet.

Det vita är trendsäkert – det går aldrig ur tiden
För att ge inspiration så kan man exempelvis se på denna variant nedan som är ett bra typexempel på hur det vita är det mest trendsäkra man kan välja, och om man är ute efter något som är tidlöst. Vitt är romantiskt, enkelt, vackert, klassiskt och stiligt och det går att utveckla med textiler eller andra detaljer i färger om man vill ha det. Om man satsar på romantik kan vi absolut rekommendera lila och rosa toner som fungerar klockrent i kombination med det vita, och som skapar en lantlig och hemtrevlig känsla och atmosfär.

Paris sängram

Bara ett exempel av alla de vackra och romantiska sängramar som finns hos trademax!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *