Ursäkta röran, vi har byggt om

Vi skulle vilja be om ursäkt för tystnaden som har varit här. Vår blogg har tyvärr blivit lite eftersatt den senaste tiden då vi har haft fullt upp med att flytta till nya lokaler med allt vad det innebär. Det har varit mycket att göra, speciellt då vi nu äger våra egna lokaler och dessutom hyr ut delar av dem till andra företag, men vi känner absolut att det var rätt väg att gå och vi är väldigt nöjda med hur allt har ordnat sig.

Fast det finns förstås nackdelar med att äga sina lokaler också, speciellt då det kommer till underhåll. Nu kan vi inte längre lita på att hyresvärden tar hand om eventuella problem som uppstår. Nyligen var vi till exempel tvungna att byta ut ett handfat på en av toaletterna i delen som vi hyr ut, och det märks att sådana saker tar mer tid än man tror. Det märks också att man verkligen är expert på sin egen sak – vi kan sängar och madrasser, men när det gäller tvättställ kan vi ingenting.

handfat

Snyggt på toaletten igen!

Det löste sig i alla fall, som tur var. Vi beställde ett handfat från Badshop, som har ett stort utbud och riktigt bra priser, och sedan anlitade vi en hantverkare som kom hit och installerade det. Det är verkligen smidigt hur man kan beställa nästan allt från nätet nu för tiden, och många gånger är det enklare än att köpa i butik. Man kan snabbt jämföra produkter och priser för att hitta den bästa dealen. Och frakten är oftast både billig och snabb från de flesta e-butiker. Vi är väldigt nöjda med badshop.se och vårt nya handfat, och det är även våra hyresgäster.

När det gäller renoveringar så har vi även gjort en del sådana i den del av kåken där vi själva håller till. Det är väldigt skönt att kunna anpassa lokalerna precis så som vi vill ha dem och vi känner oss väldigt nöja med hur vi har fått till det. Nu kan vi bli ännu bättre och ännu mer effektiva, och det var precis det som var tanken när vi valde att köpa och flytta till en ny lokal. Vårt lager är mycket större så att vi nu kan möta den ökade efterfrågan på våra madrasser och vi har större möjligheter att utvecklas och växa ännu mer.

Nu tar vi nya tag med bloggandet!
Nu när vi har kommit till rätta här och allt har lugnat ner sig lite hoppas vi förstås också att vi kommer att kunna ta tag i bloggandet lite mer och ge bloggen den uppmärksamhet den förtjänar. Vi har massor av spännande saker att berätta, så ämnen råder det ingen brist på. Det är snarare tiden som saknas, men det ska det förhoppningsvis bli ändring på. Så häng kvar så lovar vi att det kommer att börja hända lite mer här snart.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du undrar över något. Slå oss en signal, skicka ett mail till info@openergi.se eller kommentera här i bloggen. Vi svarar gärna på dina frågor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *